Teori og Music Mind Games

For musikken er noderne lige så vigtige, som bogstaverne er, når man skal læse.
Noder og teori indgår i undervisning på alle instrumenter, men det kan være svært at nå det hele på 20 eller 25 minutter.

Få det maximale ud af undervisningen ved at vælge et gratis teorifag.
I starten er Music Mind Games en rigtig god måde at komme i gang på.
Fra 6. kl. og for vores talentelever hedder faget Musikteori.

Når du spiller et instrument eller går til sang på musikskolen, er teori og sammenspil et gratis tilbud.

MUSIC MIND GAMES

Music Mind Games er leg med noder og rytmer på en ny og sjov måde.

Er du begyndt at spille et instrument, får du brug for at kende noderne og kunne læse rytmer.
Du lærer alle musikkens grundbegreber, mens du leger og spiller spil.

TILMELD DIG HER

MUSIKTEORI

Musikteoriholdet er stedet, hvor du bliver dygtigere til noder, rytmer og akkorder. Mol og dur. Hvilken toneart spiller du i?

Holdet er for alle, der spiller et instrument eller går til sang på musikskolen, og som har brug for at vide mere.

Er du ikke elev hos os, koster undervisningen 2 rater á 590 kr.

TILMELD DIG HER

Sidst opdateret 24.08.2016

Aabenraa Musikskole Nygade 21 6200 Aabenraa tlf: 73767200 aabenraamusikskole@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854